Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Par 2012.gada Gada auto kļūst Volkswagen up!

Lielākais britu auto pircēju ceļvedis What Car? par 2012.gada auto atzinis Volkswagen up! Aizvadītajā naktī Londonā notikušajā What Car? balvu pasniegšanas ceremonijā, kas šogad notika jau 35.reizi, VW up! tika atzīts arī par gada labāko pilsētas auto.
Volkswagen ieguva vēl divas godalgas - ceturto gadu pēc kārtas par labāko mazo ģimenes auto tika atzīts Volkswagen Golf, bet Drošības balvu ieguva Volkswagen up! aprīkojumā iekļautā ārkārtas bremzēšanas palīgsistēma.

Lielbritānijas What Car? galvenais redaktors Čazs Halets atzīst, ka "Volkswagen up! ir labākais auto, ko mēs šogad esam redzējuši, jo tas apvieno izsmalcinātību, trokšņu izolāciju, kvalitāti, ietilpību un ekonomiju. Tas nosaka jaunus standartus automašīnām cenā līdz 12 tūkstošiem eiro. Pilsētā tas jūtas kā mājās, bet arī uz šosejas tas uzvedas pieņemami. Vārdu sakot, tas ir šim laikam atbilstošākais auto".

Interesanti, ka Lielbritānijā vadošā auto pircēju ceļveža ekspertu atzinību šogad galvenokārt izpelnījušies vācu auto, kas ieguvuši 10 no 17 godalgām, kas tika pasniegtas What Car? Gada Auto ceremonijā.

Audi ieguva trīs godalgas - pērnā gada kopvērtējuma uzvarētājs, Audi A1 šogad tika atzīts par gada labāko mazauto, Audi TT ieguva gada labākās kupejas titulu, bet TT rodsters tika nosaukts par gada labāko kabrioletu.

Ford Mondeo ieguva gada labākā ģimenes auto un gada labākā universāļa godu, bet par gada labāko sporta auto kļuva jaunais Porsche 911.

Labākais minivens otro gadu pēc kārtas ir Seat Alhambra, bet par gada labāko sportisko hečbeku tika atzīts Renault Mégane Renaultsport.

Divas balvas ieguva BMW - par gada labāko apvidus auto/krosoveru What Car? eksperti atzina BMW X3, bet jaunais 3.sērijas BMW kļuva par gada labāko biznesa auto.

Mercedes-Benz S-klase septīto gadu pēc kārtas saglabāja savu labākā luksusa auto titulu.

Savukārt korejiešu autoražotājs Kia ieguva balvu par ekonomiskāko degvielas patēriņu.

What Car? ir auto pircēju ceļvedis, kas Lielbritānijā un citur pasaulē iznāk kopš 1973. gada, palīdzot miljoniem cilvēku izvēlēties savu nākamo auto.

Jau četrus gadus interneta versijā www.whatcar.lv sadarbībā ar Swedbank pieejams arī Latvijā, piedāvājot jaunākās ziņas, padomus, sludinājumus, auto īpašnieku atsauksmes un neatkarīgu ekspertu viedokļus par vairāk kā 600 jauniem un lietotiem auto.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 23.10.2024

To, ka pāroties var ar jebkāda izskata un krāsas īpatni, vislabāk izpratušas zeķes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko