Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

SONY klasika

Sony nesen izlaidis četras jaunas Hi-Fi klases mikrosistēmas, kas izskata ziņā ir analogas, bet ar atšķirīgu funkcionalitāti. Jums atliek vienīgi izlemt, vai vēlaties piemaksāt par DAB radio un Wi-Fi savienojamību, vai palikt pie gluži vienkāršas audio sistēmas ar USB atskaņošanas iespēju. NEXT apskata pēdējo.

Sony ir padomājis par visiem. Atkarībā no jūsu inetereses varat izvēlēties vienu no četrām jaunām mikrosistēmām, kas ierindojamas šādā secībā: CMT-G2BNiP, kam ir gan DAB radio, gan mūzikas straumēšana caur Wi-Fi , CMT-G2NiP – bez DAB, bet ar Wi-Fi, savukārt CMT-G1BiP ir ar DAB, bet bez Wi-Fi un CMT-G1iP, kam nav ne DAB, ne arī Wi-Fi. Taču visām četrām mikrosistēmām ir USB pieslēgvieta MP3 atskaņotāja vai zibatmiņas pieslēgšanai.

Elegants dizainsŠī ierīce nu noteikti nav domāta tiem, kuri jūsmo par daudzkrāsainām un mirgojošām lampiņām uz stereosistēmu priekšējiem paneļiem, jo Sony atskaņotājs CMT-G1iP ir radīts klasisko un nepārejošo vērtību cienītājiem. Akustiskās sistēmas ar melnas pulētas lakas pārklājumu, priekšējais panelis no bieza alumīnija un masīvas regulēšanas pogas nekad neizies no modes. Tie ir materiāli, kas vienmēr iederēsies jebkurā gaumīgā interjerā, ienesot tajā savu vēstījumu par mājokļa iemītnieku attieksmi pret mūziku un tās kvalitāti.

Sony akustiskās sistēmas ir divjoslu, ar kvalitatīviem basu un augšu skaļruņiem. Melnās krāsas dekoratīvais sietiņš ir droši piestiprināms,un izskatās, ka tik viegli nesalūzīs,  to daudzkārt noņemot. Sistēmu aizmugurē izveidota akustisko kabeļu pieslēgvieta un apaļš fāzu invertors. Tiešām kvalitatīvi nostrādāts produkts, kas godam atbilst Hi-Fi augstajam standartam.

Atskaņotājā iestrādāts liels pelēkzaļas krāsas displejs, tātad nemainīgajā Sony stilā jau vairāk nekā desmit gadus. Un jāatzīst, ka uzņēmums tiešām jāciena par šo uzticību paša radītajām klasiskajām vērtībām! Vēl ir četras lielas vadības pogas basu un augšu regulēšanai, kā arī funkciju pārslēgšanai (CD, FM, AM vai USB) un skaļuma regulētājs.

FunkcijasGalvenā G1iP funkcija ir USB pieslēgvieta, kas ir gatava atskaņot mūziku no zibatmiņas, jebkura cita atskaņotāja un saprotas ar iPod vai iPhone. Mums pa rokai bija Nokia telefons N9, ko arī pievienojām un klausījāmies. Protams, atšķirībā no iPhone mūzikas izvēli nevarēja vadīt, izmantojot  telefona atskaņotāju, taču piekļuvām tam kā vienkāršam datu nesējam. Lai nu kā, bet mūzika skanēja, un tās laikā nekas netraucēja arī sarunāties pa telefonu. Lietojot vienkāršu tālvadības pulti, iespējams arī  ērti pārlūkot pieslēgtās ierīces dažādās datnes.

FM radio atbalsta RDS, tam ir vienkārša staciju meklēšana un arī atmiņa ar 30 vietām. CD atskaņos gan parastos mūzikas diskus, gan MP3. DVD diskos ierakstīts MP3 gan nederēs. Atskaņotājam ir taimera funkcija. Tas izslēgsies pēc jūsu iestatīta laika, ja esat iemiguši un to vairs neizmantojat, vai arī ieslēgsies jūsu iestatītajā pulksteņa laikā.

Noderīgas būs arī atskaņotāja aizmugurē izvietotās divas RCA tipa stereoieejas. Tur varat pieslēgt vēl kādu atskaņotāju vai televizoru, ja gribat klausīties to atskaņoto mūziku lielisko Sony akustisko sistēmu sniegumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko