Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Subaru jaunākie modeļi tagad pieejami arī Siguldā

Oficiālais Subaru pārstāvis Latvijā _AD REM Auto Vidzemes un Latgales klientu ērtībām ir radījis iespēju visiem interesentiem ar Subaru _automašīnām iepazīties arī Siguldā. Turpmāk jebkuram esošajam un jaunajam klientam Siguldā būs iespējams saņemt visu nepieciešamo informāciju par automašīnas iegādi un remontu.

Aizvadītā gada laikā AD REM Auto ir novērojis reģionālo klientu pastiprinātu interesi par Subaru automobiļiem.AD REM Auto Siguldas nodaļā ir iespējams iepazīties un izmēģināt jaunākos_ Subaru _modeļus, kā arī noformēt dokumentus to iegādei vai pasūtīšanai. Tas nozīmē arī to, ka, ja kārotā automašīna atrodas AD REM Auto salonā Dārzciema ielā 60, Rīgā, tad to ir iespējams saņemt Siguldā, Mālpils ielā 2. _AD REM Auto _Siguldas nodaļa interesentiem ir atvērta darbadienās no plkst. 9 līdz 18, bet sestdienās līdz plkst. 16. Izmēģinājuma braucienus iespējams pieteikt arī iepriekš, zvanot uz tālruni: 67365858Subaru modeļi tiek piedāvāts pircējiem ar 3 gadu bezmaksas apkopēm un 3 garantiju visiem mezgliem, kā arī 12 gadu pretkorozijas garantiju. Plašāk par Subaru modeļiem iespējams uzzināt mājas lapā www.adrem-auto.lv Turpat iespējams pieteikties testa braucieniem ar Subaru modeļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko