Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

14 gadus vecs jaunietis apzog 12 savus vienaudžus

Kāds 14 gadus vecs pusaudzis kāda sporta centra ģērbtuvēs Pārdaugavā kārtējo reizi apzadzis savus vienaudžus. Pusaudzis, uzlaužot metāla skapīšus, kur glabājas mantas, nozadzis mobilos tālruņus 12 jauniešiem. Visu savu guvumu jaunietis jau paspējis realizēt, un par pēdējo preci saņēmis 200 latu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Sportotāji, pārrodoties no treniņa, konstatēja, ka  pavisam kopā ir apzagti 12 skapīši. Visi nozagtie tālruņi bija jauni un salīdzinoši dārgi.

Par notikušo sākts kriminālprocess un pēc video ieraksta noskaidrots jaunietis, kurš paveicis šīs zādzības – kāds 14 gadus vecs puisis, kurš iepriekš nav nonācis policijas redzes lokā. Neilgi pēc noskaidrošanas, policisti jaunieti aizturēja. Izmeklēšanas gaitā noskaidrots, ka jaunietis nāk no samērā turīgas ģimenes, un vienmēr vecāki devuši kabatas naudu, taču kā pusaudzis apgalvo - vēlējies vairāk naudas.

Jaunietis savu vainu zādzībās atzīst un nozagtos mobilos tālruņus esot jau paspējis realizēt - Imantas teritorijā pārdevis nepazīstamiem cilvēkiem. Pēdējo nozagto mobilo tālruni, iPhone5, pārdevis par 200 latiem. Kā atzīst zaglēns - naudu esot iztērējis, bet neatklāj kādiem nolūkiem.

Šobrīd izmeklēšana turpinās, lai atgūtu nozagtās mantas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas