Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Aizdomās par dubultslepkavību turētajam vīrietim piemēro apcietinājumu

Aizdomās par dubultslepkavību turētajam vīrietim tiesa kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Lita Juberte.

Kā ziņots, ceturtdien aizdomās par dubultslepkavību Rīgā, Latgales priekšpilsētā, aizturēts pašvaldības policistiem "labi zināms" vīrietis, kurš jau iepriekš bieži mēdzis dzērumā skandalēt un vardarbīgi izturēties pret līdzcilvēkiem.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, aizturētais pēc alkohola lietošanas parasti uzvedies agresīvi un pašvaldības policistiem bieži nācies braukt viņu nomierināt.

Ceturtdien kādā dzīvoklī Zilupes ielā 1964.gadā dzimušais vīrietis lietojis alkoholu kopā ar dzīvesbiedri un viņas draudzeni. Iedzeršanas laikā sācies konflikts un vīrietis abas sievietes nositis ar cirvi, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā, pagaidām oficiāli neapstiprinātā informācija.

Rīgas Pašvaldības policija aizdomās turamo aizturējusi neilgi pēc nozieguma. Policisti līdz ar ziņojumu par Zilupes ielā notikušo dubultslepkavību, saņēmuši arī iespējamā vainīgā mutisku aprakstu un informāciju, ka vīrietis pārvietojas ar velosipēdu, un devušies apsekot tuvāko apkārtni, aģentūru LETA informēja policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Tīmane.

Lauvas ielā, pie kāda nama policisti pamanīja velosipēdu. Sarunā ar apsardzes darbinieku noskaidrots, ka vīrietis, kurš atbrauca ar velosipēdu, atrodas spēļu zālē. Norādītā vīrieša apģērbs atbilda iepriekš sniegtajam iespējamā slepkavas aprakstam un uz vīrieša rokām bija redzamas asins pēdas.

Pašvaldības policijas darbinieki vīrietim paskaidroja, ka viņš tiek aizturēts apstākļu noskaidrošanai un tiks nogādāts Valsts policijas iecirknī. Aizdomās turamais tika pārmeklēts dežūrautomašīnas videokameras priekšā un pie viņa atrasta bankas karte uz kādas sievietes vārda.

Kad aizturētais tika ievietots dežūrautomašīnas aizturēto nodalījumā, viņš sāka uzvesties agresīvi un mēģināja iesist policijas darbiniekam, taču pēc policistu norādēm nomierināties, vīrietis aprima un vairākkārtīgi izteicās, ka saprot, ko ir izdarījis un pauda izbrīnu, ka ir tik ātri aizturēts, informēja Tīmane.

Ierosināts kriminālprocess, un notiek izmeklēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas