Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Aizdomās par huligāniskām darbībām Krāslavas novadā aizturēta nepilngadīgo grupa

Laika posmā no 29. līdz 30. septembrim Kalniešu pamatskolas teritorijā sabojātas skolas teritorijā esošas dekoratīvās puķu un koka konstrukcijas. Policija sāka kriminālprocesu un tajā pašā dienā noskaidroti trīs aizdomās turamie - nepilngadīgie, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Aizdomās turamās nepilngadīgas personas – divi 15 gadīgie jaunieši, kuri jau agrāk bija nonākuši policijas redzeslokā, un 13 gadus jauna pusaudze. Savu huligānisku darbību iemeslus pusaudži paskaidrot nevarēja. Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu pēc Krimināllikuma 231.panta 2.daļas - par huligānismu, ja tas izdarīts personu grupā.

Savukārt laika periodā no 29.septembra līdz 1.oktobra rītam Ludzā apzagtas divas automašīnas, kas bija novietotas Skolas ielā dažādos pagalmos. No abām automašīnām zagļi nozaguši magnetolas.

"Policija kārtējo reizi atgādina automašīnu īpašniekiem par to, ka automašīna nav seifs! Nav ieteicams turēt vērtīgas mantas transportlīdzekļos, jo īpaši atstāt tās pa nakti salonā. Vēlreiz atgādinām iedzīvotajiem, ka vienmēr jāver ciet transportlīdzeklis, aizejot pat uz neilgu laiku, bet vērtīgas mantas turēt salona neredzamā vietā. Savukārt, novietojot transportlīdzekli stāvēšanai nakts laikā, visas vērtīgās mantas jāņem līdzi," uzsvēra A.Laizāne.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas