Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Aizkrauklē ugunsgrēku nodzēsušas pusaudzes

Ceturtdien divas pusaudzes Aizkrauklē, Gaismas ielā, piecstāvu dzīvojamās mājas dzīvoklī pašas nodzēsušas izcēlušos ugunsgrēku, ziņo portāls staburags.lv.

Ceturtdien plkst. 16.56, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma informāciju, ka Aizkrauklē, Gaismas ielā, piestāvu dzīvojamās mājas dzīvoklī ir jūtams sadūmojums. Kad ugunsdzēsēji glābēji ieradās notikuma vietā, viņi konstatēja, ka dzīvojamās mājas trešā stāva dzīvoklī dedzis dīvāns un mājas iemītnieki paši saviem spēkiem to apdzēsuši.

Tā kā telpā vēl bija sadūmojums, ugunsdzēsēji glābēji iznesa dīvānu un izvēdināja telpas. Pēc dzīvokļa iemītniekus stāstītā, vecmāmiņa pie gultas, uz kuras atradās sadzīves mantas, nolikusi iedegtu svecīti un pati izgājusi ārā no dzīvokļa. Svecīte aizdedzināja uz dīvāna esošās mantas un pašu dīvānu. Dzīvoklī esošās divas mazmeitas sajuta dūmus un, meklējot to cēloņus, atrada gruzdošo dīvānu. Lai apdzēstu ugunsgrēku, viņas dīvānam uzlēja spaini ar ūdeni un izsauca ugunsdzēsējus. Viena no mazmeitām, 16 gadus veca meitene, dzēšot ugunsgrēku, saindējās ar dūmiem un tika nogādāta slimnīcā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas