Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Šembele.

Otrdien, plkst. 9.14, VUGD saņēma informāciju, ka Rēzeknes novada, Sakstagala pagastā, dzīvojamajā mājā ir izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka pusotrstāvīgas mājas pirmajā stāvā deg mikroviļņu krāsns  divu kvadrātmetru (m2) platībā. Ugunsgrēkā cieta 35 gadus veca sieviete, kurai mediķi palīdzību sniedza uz vietas. 

Savukārt plkst. 1.41 VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Anniņmuižas bulvārī, neapsaimniekotā ēkā ir izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienstāvu pamestā mājā deg atkritumi 2 m2 platībā. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji atrada vīrieti, kurš bija sagriezis rokas un tika nodots mediķiem.

Otrdien paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks izcēlās kokapstrādes uzņēmumā Ādažos, Muižas ielā. Plkst. 18.01 VUGD saņēma informāciju, ka ēkā, kas atrodas blakus ražošanas ēkai, skaidu bunkurā ir aizdegušās skaidas. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka aizdegšanās ir notikusi skaidu gaisa filtra iekārtā, radot spēcīgu sadūmojumu. Kopējā degšanas platība bija 44m2. Ugunsgrēku pilnībā likvidēt izdevās plkst. 21.15.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 32 izsaukumus. Kopumā dzēsts 21 ugunsgrēks, veikti septiņi glābšanas darbi, bija arī četri maldinoši izsaukumi.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Burovs mērķē uz Rīgas mēra krēslu

Par politiskajiem procesiem un to, kādēļ Rīgai un valstij kopumā tik grūti sokas ar ekonomikas sekmēšanu, laikraksta Diena galvenais redaktors Gatis Madžiņš un žurnālists Guntars Gūte sarunājas ar S...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas