Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Diennakts laikā Krustpils novada mežos nosaluši divi vīrieši

Diennakts laikā Krustpils novadā nosaluši divi cilvēki, ziņo portāls cilvekam.lv.

Trešdienas vakarā, dodoties ciemos, Krustpils novada Vīpes pagastā mežā apmaldījies un vēlāk slimnīcā no ķermeņa atdzišanas miris kāds 52 gadus vecs vīrietis. Vīrietis vēl ap plkst. 2.30 naktī piezvanījis policijai un sacījis, ka ir apmaldījies. Pēc vairāku stundu meklēšanas policijas darbinieki atraduši vīrieti ar stipras atdzišanas pazīmēm un nepilnus divus kilometrus uz rokām nesuši viņu ārā no meža. Šajā laikā par notikušo paziņots arī mediķiem, kas vīrieti nogādājuši slimnīcā, diemžēl glābt vīrieša dzīvību mediķiem nav izdevies.

Šis aizvadītajā diennaktī Krustpils novadā ir jau otrs nosalušais vīrietis. Ap plkst.20.30 Krustpils novada Mežāres pagastā no ķermeņa atdzišanas mediķu mašīnā miris kāds 62 gadus vecs mednieks, informē jekabpils24.lv.

Policija informēja, ka ap plkst.14 šis vīrietis kopā ar mednieku kolektīvu bija devies medībās. Pēc medībām ap plkst.16.30, kad visi sapulcējušies norunātajā vietā, konstatēts, ka viens mednieks nav iznācis no meža.

Aptuveni pusotru stundu mednieki paši mēģinājuši atrast savu pazudušo biedru, bet ap plkst.18 par notikušo ziņojuši policijai, kas arī iesaistījusies pazudušā meklēšanā. Vēl pēc vairāku stundu ilgušas meklēšanas pazudušais mednieks stiprā atdzišanas stadijā atrasts uz kāda lauka un nodots mediķiem. Diemžēl glābt vīrieša dzīvību viņiem nav izdevies.

Pastāv aizdomas, ka nosalušajam vīrietim bijušas veselības problēmas, kuru dēļ pēc medībām viņš pats nav spējis iziet no meža.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas