Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

FOTO: Apšaudē pie narkobodes Ogrē ievainots cilvēks un nodedzināts BMW

Sestdien, 9.novembrī, Ogrē pie Tīnūžu ielas 18 daudzdzīvokļu nama notikusi apšaude, kurā cietis cilvēks, kā arī degusi automašīna BMW, vēsta portāls Ogrenet. Vairāki portāla lasītāji foruma sadaļā norādījuši, ka notikušais ir saistīts ar netālu esošo legālo narkotiku tirdzniecības vietu, bet pats cietušais, iespējams, ir apreibinošo augu maisījumu pārdevējs.

Valsts policijas pārstāve Inga Meikšāne atklāj, ka izsaukums saņemts sestdien, 9.novembrī, īsi pirms pusnakts. Zvanītājs ziņojis, ka pie minētā nama laupīšanas laikā izcēlusies apšaude, kurā viens cilvēks sašauts ar traumatisko ieroci. Aculiecinieks stāsta, ka konflikts noticis netālu no tā saucamo "legālo narkotiku" tirdzniecības vietas. Cietušajam nolaupīta mugursoma ar datoru un naudu, un pēc tam aizdedzināta viņam piederošā automašīna BMW, ziņo Ogrenet. Pašlaik tiek meklēti citi notikuma aculiecinieki. Policija aicina ikvienu, kuram par notikušo ir pieejama kāda informācija, zvanīt uz telefona numuriem 65002403, 65002415, 65002412 vai 65002400.(papildināta 2.rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas