Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Iecavas novadā izdarīta zvērīga slepkavība; aizturēti četri jaunieši

Otrdien, 25.jūnijā, Valsts policijas darbinieki aizdomās par 21 gadu vecas jaunietes noslepkavošanu 24.junijā Iecavas novadā aizturēja četrus jauniešus, no kuriem trīs ir nepilngadīgi, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Šā gada 25.jūnijā Valsts policijas Bauskas iecirknī tika saņemta informācija, ka Iecavas novadā, vienā no bijušās rūpnīcas teritorijām, atrasts sievietes līķis. Policija konstatēja arī vardarbīgas nāves pazīmes – vairākas durtas un grieztas brūces ķermenī, kā arī sistas brūces galvā.

Noskaidrota mirušās sievietes personība - tā ir 1992.gadā dzimusi Jūrmalas iedzīvotāja. Policisti konstatējuši, ka pirms noziedzīgā nodarījuma izdarīšanas notikusi arī svētku svinēšana un alkohola lietošana.

Aizdomās par  slepkavību aizturēti četri jaunieši – trīs 17 gadus veci jaunieši un viens 18 gadu vecs. Trīs no viņiem ir no Iecavas, bet viens - no Īslīces pagasta. Jaunieši ievietoti īslaicīgā aizturēšanas vietā un tiek lemts par drošības līdzekļa piemērošanu.

Uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta "Par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavība)", kas paredz sodu ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze.

Izmeklēšanas laikā tiks pārbaudīts, vai jaunieši ir saistīti ar citu noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas