Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Ilūkstē ugunsgrēka laikā gājis bojā vīrietis

Pirmdien Ilūkstē, iespējams, neuzmanīgas smēķēšanas dēļ gājis bojā 57 gadus vecs vīrietis, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Šembele.

Pirmdien, plkst. 16.24, VUGD saņēma informāciju, ka Ilūkstē, Raiņa ielā, deg dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka vienstāvu dzīvojamajā mājā deg divas istabas 25 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 57 gadus vecs vīrietis. Iespējamais ugunsgrēka iemesls ir neuzmanīga smēķēšana.

Naktī no pirmdienas uz otrdienu, plkst. 1.31, VUGD saņēma informāciju, ka Priekuļu novada, Liepā, dzīvojamajā mājā no dzīvokļa nāk dūmi. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka piecstāvu dzīvojamās mājas piektā stāva dzīvoklī deg gulta divu kvadrātmetru platībā. Ugunsdzēsēji glābēji no dzīvokļa iznesa un izglāba divus cietušos – apmēram 82 gadus vecu sievieti un 57 gadus vecu vīrieti. Lielā sadūmojuma dēļ no piektā stāva tika evakuēti arī pieci iedzīvotāji.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji izbrauca uz trijiem paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkiem.

Naktī, plkst. 1.31, VUGD saņēma informāciju, ka Ogrē, Rīgas ielā, deg sabiedriskās ēkas jumts. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg pusotrstāvīgas ēkas jumts pilnā platībā un mansardā esošā tualete un vannas istaba. Kopējā degšanas platība bija 150 kvadrātmetri.

Savukārt pirmdienas vakarā, plkst. 22.28, VUGD saņēma informāciju, ka Carnikavā, Dzenīšu ielā, deg dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu mūra māja jau deg ar atklātu liesmu visā platībā. Ugunsgrēka dzēšanas darbus apgrūtināja tas, ka tuvākā ūdens ņemšanas vieta atradās viena kilometra attālumā, līdz ar to dzēšanas darbi tika organizēti ar ūdens pievešanu. Kopējā degšanas platība bija 200 kvadrātmetri. Ugunsgrēks tika pilnībā likvidēts tikai plkst. 3.41.  Ugunsgrēkā cieta apmēram 30 gadus vecs vīrietis.

Kā vēstīts, pirmdien, plkst. 14.03, VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Mazajā Nometņu ielā, deg šķūnīši. Kopējā degšanas platība bija 100 kvadrātmetri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas