Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jaunieti soda par saulespuķu sēklu spļaušanu zemē

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) Kurzemes rajona pārvaldes darbinieki 23.maija pēcpusdienā patrulēšanas laikā sabiedriskā transporta pieturā ievēroja jaunieti, kurš ēda saulespuķu sēklas un čaumalas spļāva zemē, informē RPP. 16 gadus vecajam puisim izskaidroti Rīgas domes saistošie noteikumi, noformēts administratīvā pārkāpuma protokols un par pārkāpumu informēti viņa vecāki.

Savukārt Zemgales priekšpilsētas pārvaldes policisti, veicot reidu kādā tirdzniecības vietā, konstatēja, ka 14 gadu vecai personai tiek pārdots alkohols un tabakas izstrādājumi. Pieņemti paskaidrojumi un uzsākta administratīvā lietvedība.

24.maijā pēc pusnakts Centra rajona pārvaldes darbinieki uz ielas pamanīja jaunieti alkohola reibumā. Persona aizturēta un nogādāta policijā, lai veiktu alkohola ietekmes ekspertīzi, noformēts administratīvā pārkāpuma protokols un par konstatēto informēta jaunieša māte. 16 gadu vecajam puisim bija nepieciešama medicīniskā palīdzība un uz policijas pārvaldi izsauktie mediķi viņu hospitalizēja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas