Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Jelgavas novada Poķos atrod akā noslīkušu vīrieti

Piektdien pēcpusdienā Platones pagasta Poķos atrasts akā noslīcis vīrietis. Uz notikuma vietu izsaukti glābēji, Valsts policija, kā arī mediķi, ziņo portāls zz.lv.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Inga Vetere portālam apstiprina, ka šodien plkst. 14.38 policija talkā aicinājusi glābējus, lai Platones pagastā  kādas mājas pagalmā no akas izvilktu cilvēku. Diemžēl vīrietis jau bija gājis bojā, mediķi apstiprināja viņa nāves faktu.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Zemgales reģiona pārstāve Rita Dobriņina stāsta, ka mirušais ir 59 gadus vecs vīrietis, kurš atrasts savas mājas pagalma, noslīcis akā. Tuvinieki mediķiem stāstījuši, ka vīrietis iepriekšējā vakarā devies pie drauga, bet mājās tā arī nav pārnācis. Apkārtējie sākuši viņu meklēt un uzgājuši akā.

Platones pagasta pārvaldnieks Vladislavs Pogožeļskis stāsta, ka runājis ar mirušā vīrieša kaimiņiem, kas apliecinājuši, ka aka mājas pagalmā ir līdz ar zemi, bez virsējā groda un vāka, turklāt vīrietis bieži lietojis alkoholu. Mājā viņš dzīvojis kopā ar vecākiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas