Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Ķengaragā aiztur vīrieti par navigācijas sistēmas zādzību no automašīnas

Otrdien Rīgas policijā tika sākts kriminālprocess un izmeklēšana par zādzību no Mazda markas automašīnas Ilūkstes ielā. Zaglis bija izsitis stiklu un nozadzis automašīnas navigācijas sistēmu. 
Trešdien, 29.augustā Rīgas policisti aizturēja agrāk sodītu vīrieti aizdomās par iepriekšējā dienā pastrādātu zādzību, izsitot kādai vieglajai automašīnai stiklu un nozogot navigācijas sistēmu. 

Policijas darbinieki, veicot izmeklēšanu, nāca uz pēdām aizdomās turētajam un nākamajā dienā pēc zādzības aizturēja 1981.gadā dzimušu vīrieti. Policisti pie aizdomās turētā atrada automašīnas navigācijas sistēmu. Vīrietis savu vainu zādzībā atzina. Viņš jau agrāk sodīts par analoģiskiem likumpārkāpumiem. Tiesa aizdomās turētajam piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu. 

Kriminālprocesa ietvaros policija turpina izmeklēšanu. Likumsargiem ir pamatotas aizdomas, ka aizturētais, attēlā redzamais vīrietis veicis arī citas līdzīgas zādzības no automašīnām, tādēļ lūdz atsaukties citus cietušos un zvanīt uz tālruņa numuriem: 67086800, 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas