Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Liepājā gadu mijā aizdomas par divām slepkavībām

Gadu miojā - 31.decembrī un 1.janvārī Liepājā atrastas divu personu mirstīgās atliekas ar vardarbīgas nāves pazīmēm, portālam Diena.lv pavēstīja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga.

31.decembrī ap plkst. 07.15 Liepājā, Kaktu ielā, kāda nama pagalmā atrasts miris 1989.gadā dzimis vīrietis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. 

1.janvārī plkst. 18.30 Liepājā, Turaidas ielā, kādā dzīvoklī tika atrastas 1952.gadā dzimušas sievietes mirstīgās atliekas. Konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes. Uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēts 1951.gadā dzimis vīrietis, bojāgājušās sievietes dzīvesbiedrs.

Par abiem gadījumiem policijā uzsākti kriminālprocesi. 

Liepājas pusē svētku laikā aizturēti arī vairāki dzērājšoferi un arī velosipēdu vadītāji, kuri pārvietojušies alkohola reibumā. 

Kādam Volkswagen Touran pārdurtas visas četras riepas. Saules ielā un Ziemupes ielā apzagti šķūnīši un pagrabi, Ostas ielā – dzīvoklis, Tebras ielā privātmāja. Grobiņas novada Bārta pagastā uzlauztas dzīvokļa durvis un vīrietim nodarīti miesas bojājumi. Saistībā ar šo notikumu tiek pārbaudītas divas personas – 1984. un 1996. gadā dzimuši vīrieši. 

Liepājā, Ganību un Ed.Veidenbauma ielu krustojumā aizturēti divi vīrieši, dzimuši 1991.un 1984. gadā dzimuši vīrieši, kuri ar krāsu apzīmēja ielas braucamo daļu.

1.janvārī plkst.00.30 Liepājā, Lielā ielā, 2004.gadā dzimusi meitene neuzmanības dēļ ar pirotehniku apdedzināja sev labo vaigu. Gūtās traumas nav smagas, meitene ārstēsies mājās. 

Gada pirmajā dienā ap plkst. 13.15 Liepājā, Teātra ielā, bankā, 1943.gadā dzimis vīrietis, mainot naudu no latiem uz eiro,  centās samainīt viltotu 100 latu banknoti. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess, kura ietvaros tiks noskaidroti visi apstākļi. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas