Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Liepājā kārtējo telefonkrāpnieku aiztur ar visu guvumu

Liepājā kārtējo reizi kāds vīrietis mēģinājis izkrāpt naudu no kundzes, stāstot viņai par it kā notikušu nelaimes gadījumu un par izpestīšanu no nelaimes prasot naudu. Krāpnieku izdevies aizturēt ar visu guvumu.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga portālu Diena.lv informēja, ka telefonkrāpnieks aizturēts ceturtdien, 3. oktobrī. Viņš nogādāts policijā visu apstākļu tālākai noskaidrošanai. 

Kādā dzīvoklī Liepājā 1940. gadā dzimusi sieviete saņēmusi telefona zvanu no nepazīstama vīrieša, kurš stāstīja par ceļu satiksmes negadījumu, kurā iesaistīts kundzes tuvinieks. Arī šoreiz par palīdzību prasīta nauda, un sieviete samaksājusi vairākus simtus latu. Policijai vīrieti, kurš tāpat kā iepriekš aizturētie ir Lietuvas iedzīvotājs, ar visu naudu izdevās aizturēt. 

Jau ziņots, ka 1.oktobrī Liepājā uz aizdomu pamata par līdzīga rakstura noziedzīga nodarījuma veikšanu policijai izdevās aizturēt divus Lietuvas iedzīvotājus. Savukārt 2.oktobrī Liepājā policija aizturēja vīrieti ar visu izkrāpto naudu, kas tika atgūta un atdota cietušajai. Šajā gadījumā sieviete pēc notikušā pati bija sapratusi, ka ir apkrāpta, un ziņoja policijai.

Policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuru rīcībā ir kāda informācija par līdzīgiem krāpšanas gadījumiem, un īpaši tos, kuri paši ir cietuši. Lūgums vērsties Valsts policijā personīgi vai zvanīt 63 404 568, 63 404 502.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas