Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Likumsargi pie sievietes atrod lielu daudzumu sevišķi bīstamu narkotiku

Valsts policijas Organizētās noziedzības apkarošanas pārvalde (ONAP) aprīļa sākumā par narkotiku realizāciju Rīgā aizturēja 1990.gadā dzimušu sievieti, kuras automašīnā atrasti 10 grami karfentanila sajaukuma ar heroīnu, portālu Diena.lv informēja Valsts policija.

Karfentanils ir sevišķi bīstamas narkotikas - tā ir sevišķi bīstama narkotiskā viela, kuras iedarbība uz cilvēka organismu sākas jau no pavisam nelieliem daudzumiem – viena mikrograma. Īpaši bīstams karfentanils ir arī tādēļ, ka šīs vielas iedarbība ir lēnāka nekā citām narkotiskajām vielām, tādēļ lietotāji bieži vien strauji palielina dozu, kā rezultātā labākajā gadījumā gūst neatgriezeniskus veselības traucējumus, bet visbiežāk mirst no pārdozēšanas. 

10 grami to sajaukuma ar heroīnu bijis paredzēti tirgošanai Latvijā, norāda policija. Turklāt pie sievietes atrastais bīstamās narkotiskās vielas daudzums ir uzskatāms par īpaši lielu. Tas desmit reižu pārsniedz likumā noteikto apjomu, no kura šīs narkotiskās vielas daudzums atzīstams par lielu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas