Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Par automašīnas piesavināšanos aizturēts jaunietis

Rīgas policisti aizturējuši jaunieti, kurš nomājis automašīnu uz vienu dienu un vēlāk to nav atdevis. Likuma sargiem ir aizdomas, ka jaunietis ar nomāto auto varētu būt izdarījis vairākus noziegumus, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis.

Šā gada 2.februārī kāds jaunietis, atsaucoties uz sludinājumu internetā, nomāja automašīnu Citroen Jumper, taču nākamajā dienā viņš automašīnu īpašniekam neatdeva un auto īpašnieks vērsās policijā.

Par automašīnas piesavināšanos policisti sāka kriminālprocesu un izmeklēšanas gaitā nonāca uz pēdām kādam 1991. gadā dzimušam jaunietim, kuru aizturēja. Turpinot izmeklēšanu, likumsargiem radās aizdomas, ka jaunais vīrietis līdzīgi varētu būt rīkojies arī ar citām automašīnām. Policistiem ir arī pamatotas aizdomas, ka jaunietis automašīnas izmantojis zādzību veikšanās.

Aizturēšanas brīdī automašīnā Citroen policijas darbinieki atrada autogēna daļas, par kuru izcelsmi jaunietis neko nevarēja paskaidrot, tādēļ ir pamats domāt, ka autogēns varētu būt zagts.

Policija lūdz atsaukties autogēna īpašnieku, kā arī ikvienu, kas ir cietis no attēlā redzamā jaunieša pretlikumīgajām darbībām, zvanot uz tālruņu numuriem: 67086200 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas