Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Par automašīnas vardarbīgu nolaupīšanu Viļānos aizturēti divi vīrieši

Par automašīnas vardarbīgu nolaupīšanu, kas pastrādāta svētdien, 30.jūnijā, Viļānos, aizturēti divi vīrieši, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Svētdien likumsargi saņēma informāciju, ka Viļānos divi 2004.gadā dzimuši vīrieši vardarbīgā veidā, izvelkot ārā no automašīnas 2003. un 2008.gadā dzimušas personas, nolaupīja "Volkswagen Passat" markas transportlīdzekli. Laupīšanas laikā automašīnas vadītājam tika nodarīti miesas bojājumi.

Viens no uzbrucējiem aizturēts uzreiz pēc notikuma. Savukārt otrs uzbrucējs nākamajā dienā pats ieradās Latgales reģiona pārvaldes Ziemeļlatgales iecirknī atzīties par nodarīto.

Pašlaik viena no personām atrodas īslaicīgās aizturēšanas vietā, savukārt otra pēc nopratināšanas palaista mājās. Tāpat vakar tika atgūts nolaupītais transportlīdzeklis.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176.panta otrās daļas par laupīšanu grupā pēc iepriekšējas vienošanas. Krimināllikums nosaka, ka sods par šo noziedzīgo nodarījumu ir brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas