Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Par laupīšanu grupā Preiļu novadā apcietinātas četras personas

Preiļu novadā, Aizkalnes pagastā tika piekauts un aplaupīts kāds 1979.gadā dzimis vīrietis. Aizdomās par šo noziegumu izdarīšanu Preiļu novadā apcietinātas četras personas, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Otrdien, 20.novembra, naktī Preiļu policijā tika saņemta informācija par to, ka Preiļu novadā, Aizkalnes pagastā tika piekauts un aplaupīts kāds vīrietis. Tika noskaidrots, ka pie cietušā dzīvesvietā ieradās četras personas un pieprasīja naudas parādu. Rezultātā, nesaņemot vēlamo, vīrieši piekāva cietušo un paņēma viņa dažādus dokumentus un citas mantas. Pēc notikušā iesniedzējs vērsies slimnīcā pēc medicīniskās palīdzības.

Policijā nekavējoties tika uzsākts kriminālprocess par laupīšanu grupā pēc Krimināllikuma 176.panta 2.daļas. Tajā pašā dienā Kriminālpolicijas darbinieki noskaidroja un aizdomās par paveikto noziegumu aizturēja četrus vīriešus, kuri dzimuši 1967., 1981., 1990. un 1992.gadā. Daži no viņiem agrāk jau bijuši tiesāti.

Visiem četriem vīriešiem tiesa piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu. Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz divpadsmit gadiem. Policija turpina izmeklēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas