Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Policija lūdz palīdzību vairāku cilvēku meklēšanā

Valsts policija lūdz iedzīvotāju palīdzību trīs personu meklēšanā, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

25.maijā plkst.18 no savas dzīvesvietas Daugavpilī, Arodu ielā, izgāja un neatgriezās nepilngadīgais Artūrs Kozlovs, kurš dzimis 1996.gadā. Viņa pazīmes: augums 169 centimetri (cm), vidējas miesas būves, mati melni. Bija ģērbies: melnas krāsa sporta kreklā, melnās sporta biksēs, sporta apavos. Jaunietim ir nosliece uz klaiņošanu.

Savukārt 21.jūlijā plkst.12 no SIA Veselības centra Ilūkste izgāja un neatgriezās 1974.gadā dzimušais Aleksandrs Ļebedevs. Viņa pazīmes: augums 178 cm, vidējas miesas būves, mati melni un rudas ūsas.
Sevišķas pazīmes - II grupas invalīds, kurlmēms. Alkohola reibumā izrāda agresiju pret apkārtējiem. Bija ģērbies: zilas krāsas šortos, brūnā kreklā un sporta apavos. Nosliece uz klaiņošanu.

13.augustā plkst.10 no savas dzīvesvietas Daugavpils novadā, Dubnas pagastā, izgāja un neatgriezās 1952.gadā dzimusī Marija Saveļjeva. Viņas pazīmes: augums 170 cm, vidējas miesas būves, mati melni.
Sevišķas pazīmes - I grupas invalīde, arī apgrūtināts kontakts ar cilvēkiem. Bija ģērbusies: melnās trikotāžas biksēs, kreklā ar ornamentiem un gumijas zābakos.

Likumsargi aicina ziņot, ja ir kāda informācija par attēlos redzamajiem cilvēkiem, zvanot 110, 112 vai 65403302.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas