Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Policija šogad aizturējusi sešus suteneru grupējumus; 32 aizdomās turētie

Valsts policija šogad sešu mēnešu laikā aizturējusi sešas organizētas grupas, kas nodarbojās ar sutenerismu, žurnālistus informēja Valsts policijas (VP) Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes (ONAP) priekšnieks Uģis Araks.

Viņš pastāstīja, ka kopumā šobrīd par aizdomās turētajām atzītas 32 personas, no kurām desmit atrodas apcietinājumā. Valsts policijā sākti seši kriminālprocesi. Tāpat organizēto grupu kustamajiem un nekustamajiem īpašumiem uzlikts arests. Kopējā Īpašumu vērtība ir 500 000 latu.

Izmeklēšanā noskaidrojies, ka organizētās grupas uzdarbojās Rīgā un Jūrmalā, savu rūpalu slēpjot aiz masāžas saloniem. Aizturēto vidū ir gan masāžas salonu īpašnieki, gan administrators, gan cilvēki, kas piegādāja meitenes. Kopumā salonos savus pakalpojumus sniegušas aptuveni 100 pilngadīgas sievietes, kuras klientus apmierinājušas labprātīgi, nevis piespiedu veidā.

Klientu vidū bija gan ārzemnieki, gan vietējie iedzīvotāji. Araks skaidroja, ka šāds aizturēto grupējumu daudzums izskaidrojams, ar to, ka policija šogad šim rūpalam pievērsusi pastiprinātu uzmanību un kontroli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas