Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Preiļos naudas izspiedēji nolaupa bērnu un iesloga pirtī

Preiļos policija aizturējusi 21 un 24 gadus vecus vīriešus, kuri, lai izspiestu 100 latu no kādas mātes, nolaupīja viņas dēlu un ieslodzīja pirtī, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Inguna Pužule.

Izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots, ka par savu upuri abi vīrieši bija izraudzījušies 51 gadu vecu sievieti, 3.grupas invalīdi, un viņas 13 gadus veco dēlu, kuri dzīvoja Līvānu novadā kādā viensētā. Kā ieganstu naudas pieprasīšanai abi vīrieši norādīja, ka sieviete vainojama viņu suņa pazušanā. Iebiedējot sievieti, abi naudas tīkotāji vairākas reizes ielauzās pie viņas mājās. Pēdējo reizi vīrieši aizveda sev līdzi viņas nepilngadīgo dēlu un turēja viņu ieslodzītu pirtī.

“Kad sieviete sagādāja un atdeva izspiedējiem naudu, viņai dēlu atgrieza. Abi cietušie bija tā iebiedēti, ka par notikušo nevienam neziņoja un divas nakti pavadīja zem klajām debesīm,” portālam norādīja I.Pužule.

Par noziedzīgo nodarījumu policiju uzzināja 23.augustā, kad pēc palīdzības policijā vērsās cietušo radinieki, kuri ziņoja par tuvinieku pazušanu.

Viens no aizdomās turētajiem – 24 gadus vecais vīrietis sodīts jau agrāk. Piektdien abiem vīriešiem tika piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Izmeklēšana turpinās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas