Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Reibumā pieķerts šoferis policistam piedāvājis 400 latu kukuli

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvalde (ZRP) informē, ka trešdien pēc plkst. 23 Dobeles novadā Bikstu pagastā, Bikstos, policijas darbinieki uz c.Rīga - Liepāja apturēja autovadītāju, kurš būdams alkohola reibumā (1,03 promiles) vadīja automašīnu DAF XF105 sakabē ar piekabi KRONE, savukārt, lai nenoformētu administratīvā pārkāpuma protokolu, policijas darbiniekiem mēģināja iedot 400 latus.

Pret 1958.gadā dzimušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 323.panta 1.daļas, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt divdesmit minimālajām mēnešalgām.

Zemgales reģionā kukuļdošanas gadījums fiksēts arī 17.aprīlī.VP Zemgales reģiona pārvalde jau informēja par trīs Lietuvas Republikas iedzīvotāju aizturēšanu sakarā ar dīzeļdegvielas zādzību no automašīnas Bauskas novadā. Aizturēšanas brīdī viens no aizturētajiem mēģināja piekukuļot policijas darbinieku dodot 100 litus un 100 litrus dīzeļdegvielas. Uzsākti kriminālprocesi par zādzību un kukuļdošanu.

Arī Jelgavā 12.aprīlī policijas darbinieki aizturēja 1990.gadā dzimušu vīrieti, kurš braucot ar automašīnu nebija lietojis drošības jostu, savukārt, lai nenoformētu administratīvā pārkāpuma protokolu policistam mēģinājis iedot piecus latus.


Kopumā Zemgales reģionā šā gada četros mēnešos aizturēts jau 21 kukuļdevējs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas