Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Reida laikā Zolitūdē pie diviem vīriešiem atrasti 20 grami kokaīna un seši grami marihuānas

Reida laikā Zolitūdē pie diviem vīriešiem atrasti 20 grami kokaīna un seši grami marihuānas, informēja Valsts policija.

2.marta vakarā un naktī uz 3.martu vairākos Rīgas mikrorajonos - Āgenskalnā, Šampēterī, Ziepniekkalnā un Zolitūdē - saistībā ar akciju "Drošākas Rīgas mēnesis" tika rīkotas pastiprinātas pārbaudes, lai apkarotu ielu noziedzību un uzraudzītu ceļu satiksmi. 

Zolitūdē policisti apturēja kādu automašīnu, kuras vadītājs bija sēdies pie stūres bez iegūtām autovadītāja tiesībām. Savukārt pārmeklējot pasažieri, tika konstatēts, ka pie viņa atrodas 20 gramu kokaīna.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā, ja tas izdarīts ar narkotikām lielā apmērā.

Turpinot preventīvos pasākumus, Zolitūdē pamanīts kāds vīrietis, kura uzvedība liecināja, ka viņš, iespējams, atrodas narkotisko vielu ietekmē. Veicot pārbaudot, vīrietim tika konstatēti seši grami marihuānas.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos, un glabāšanu bez nolūka tās realizēt.

Saistībā ar akciju "Drošākas Rīgas mēnesis" Valsts policija sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju visā Rīgā šomēnes pastiprināti veiks dažādus uzraudzības un kontroles pasākumus sabiedriskās kārtības un drošības jomā Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas