Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Rīgā aiztur divas nepilngadīgas meitenes aizdomās par somiņu zādzībām

Svētdien, 2.septembrī, Rīgā policijas darbinieki aizturēja divas nepilngadīgas meitenes aizdomās par somas zādzību kādai sievietei 2.Meža kapos. Policijai ir aizdomas, ka vienaudzes veikušas vairākas līdzīgas zādzības Rīgā, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte.

Sestdien pēcpusdienā Rīgas policija saņēma izsaukumu uz 2.Meža kapiem, kur kāda sieviete ziņoja, ka viņai ir nozagta soma. Sagaidot policijas ekipāžu, cietusī raksturoja zagļu pazīmes un policisti sāka pārmeklēt apkārtni. Netālu no notikuma vietas likumsargi aizturēja divas 1998.gadā dzimušas meitenes aizdomās par somas zādzību. Policisti pie aizdomās turētajām atrada nozagto somu.

Rīgas policijā par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta 1.daļas par zādzību un turpinās izmeklēšana. Policijai ir pamatotas aizdomas, ka aizturētās veikušas līdzīgas zādzības Rīgas teritorijā, tādēļ lūdz atsaukties citus cietušos zvanot uz tālruņa numuriem: 67086000, 110 vai vēršoties Rīgas Ziemeļu iecirknī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas