Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 18. septembris
Liesma, Elita, Alita

Rīgā no ūdenstilpes izcelts bojāgājis cilvēks

Pirmdien Rīgā no ūdenstilpes izcelts bojāgājis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vakar septiņos no rīta ugunsdzēsēji devās uz Centrāltirgus ielu Rīgā, kur no ūdenstilpes izcēla cilvēku, kuram mediķi konstatēja nāvi.

Plkst.15.42 saņemts izsaukums uz Augšdaugavas novada Dubnas pagastu, kur baļķvedējs ar manipulatora strēli bija aizskāris augstsprieguma vadus. Ierodoties notikuma vietā, glābēji cilvēku izglāba, palīdzot viņam izkļūt no kabīnes, un nodeva viņu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Tika atvienotas akumulatora klemmes un plkst.17.31 darbs notikumā noslēdzās. 

Savukārt plkst.14.23 VUGD saņēma izsaukumu uz Vidzemes ielu Balvos, kur dega vieglās automašīnas akumulators 0,5 kvadrātmetru platībā. Notikumā cieta cilvēks. Pirms ugunsdzēsēju ierašanās, cilvēki likvidēja degšanu, izmantojot ugunsdzēsības aparātu.

Ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega traktors, riepas, vadi un atkritumi, meža zemsedze, būvmateriāli, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens. 

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 47 izsaukumus - 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā vienu uz mežu ugunsgrēka dzēšanu, 20 uz glābšanas darbiem, bet 14 izsaukumi bija maldinājumi.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

“Baltiešu cenrādis” sāk apstiprināties

Dienai ir izdevies gūt apstiprinājumu vismaz vienam Latvijai neglaimojošam faktam, kas garāmejot tika pieminēts piektdien demonstrētajā Alekseja Navaļnija pretkorupcijas fonda izmeklēšanā par to, kā ...

Visu laiku vājākā valdība

Pagājušajā nedēļā apritēja gads, kopš tika apstiprināta Evikas Siliņas vadītā valdība. Atskatoties uz šajā periodā paveikto un nepaveikto, Diena un Dienas Bizness devuši vērtējumu ministru iespētajam...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas