Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Salaspilī dzīvojoši jaunieši brauc uz Rīgu laupīt

Par kāda 15 gadus veca pusaudža aplaupīšanu Rīgā, Dammes ielā, policija aizturējusi divus jauniešus no Salaspils, kuri uz galvaspilsētu bija braukuši nolūkā laupīt. Viņi uzskata, ka savā dzīvesvietā neesot smuki aplaupīt kādu, tādēļ devās uz Rīgu.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūru LETA informēja, ka 30.oktobrī Imantā tika aplaupīts 15 gadus vecs puisis. Viņam uz ielas pienākuši divi vienaudži, kuri pieprasījuši atdot mobilo tālruni. Puisis atteicies atdot telefonu, tādēļ viens no laupītājiem viņam iesitis pa seju, un puisis nokritis zemē. To izmantojoši abi laupītāji, kuri cietušajam "iztīrījuši" kabatas.

Cietušais puisis aizgājis mājās un par notikušo izstāstījis vecākiem, kuri vērsās policijā, un tika sākta izmeklēšana. Tās laikā tika noskaidrots, ka iespējamie laupītāji ir Salaspilī dzīvojoši jaunieši.

Sadarbībā ar Salaspils kolēģiem 1.novembrī jaunieši tika aizturēti. 17 un 19 gadus vecie puiši atzinušies laupīšanā un pastāstījuši, ka savā dzīvesvietā negribējuši laupīt, tādēļ braukuši uz Rīgu. Jaunieši iepriekš nav bijuši tiesāti.

Aizturētie arī atzinušies, ka nolaupīto mobilo tālruni nodevuši kādā lombardā, ko policija tagad sola atgūt un atdot cietušajam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas