Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

SEB bankas aplaupītāja guvums Valkā nav liels

Ceturtdien_ _Valkā tika aplaupīta SEB banka, taču policijas bankas pārstāvji norāda - laupītāja guvums nav liels, piektdien ziņo portāls ziemellatvija.lv.

Portāls vēsta, ka piektdien nekas neliecina par ceturtdienas laupīšanu SEB bankas Valkas klientu apkalpošanas centrā, tikai bankas ēkas tuvumā dežurē apsardzes darbinieks.

SEB bankas Vidzemes reģiona vadītājs Kaspars Markss informēja, ka bankas aplaupītāja guvums nav liels. Zaudējuma summu viņš gan atturējās nosaukt. Domājot par Valkas klientu apkalpošanas centra darbiniecēm, kurām bija jāpārdzīvo šis šaušalīgais notikums, K. Markss saka: "Valkā strādā psiholoģiski ļoti stipras darbinieces, bet, ja vajadzēs, viņām sniegsim palīdzību un psihologa konsultācijas."

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā inspektore Dace Jukāma aicina iedzīvotājus sniegt jebkādu informāciju, kas varētu palīdzēt nozieguma izmeklēšanā. Viņa atgādina, ka netālu no bankas ēkas ir pietura, kur apstājas satiksmes autobuss Rīga - Valka. Iespējams, kāds pasažieris ap plkst. 14 redzēja garām skrienam vai ejam gaišās drēbēs ģērbtu vīrieti.

"Policijai ir svarīgs ikviens sīkums un detaļa, pat tāds, kas cilvēkiem var šķist mazsvarīgs," skaidro D. Jukāma. Gadījumā, ja iedzīvotājiem ir kāda informācija, policija lūdz zvanīt uz tālruni 110 vai vērsties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

Savukārt portāls vēsta, ka cilvēki redzējuši, ka, iespējams, laupītājs pēc nozieguma izdarīšanas skrējis pilsētas stadiona virzienā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas