Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Svētdien avārijā Vidzemē viens bojā gājušais

Svētdien avārijā Vidzemē dzīvību zaudējis viens cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts policijā

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, sešos no kuriem bijuši arī cietušie.

Dažādas traumas ceļu satiksmes negadījumu rezultātā vakar kopumā guvuši 12 cilvēki, tostarp divi gājēji un viens velosipēdists.

Tikmēr viens gājējs Vidzemē kāda ceļu satiksmes negadījumā rezultātā miris. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aģentūru LETA informēja, ka svētdien saņemts izsaukums uz Valmieras novada Kauguru pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums.

Automašīnā atradās divi cilvēki. Vienu cilvēku ugunsdzēsēji no automašīnas atbrīvoja un nodeva mediķiem, savukārt vienam cilvēkam mediķi konstatēja nāvi. 

Savukārt par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem vakar noformēti 516 administratīvā pārkāpuma protokoli, katrs trešais no kuriem bija saistīts ar pārāk ātru braukšanu.

Uz Latvijas ceļiem vakar pieķerti 11 dzērājšoferi un viens autovadītājs narkotisko vielu iespaidā. Četri transporlīdzekļu vadītāji tikuši pie administratīvā sod, tomēr pret septiņiem dzērājšoferiem, kuri pie stūres sēdušies vismaz 1,5 promiļu reibumā, un pret transportlīdzekļu vadītāju narkotiku reibumā ierosināts kriminālprocess. No saviem spēkratiem būs jāatvadās trim to īpašniekiem, kas pieķerti, braucot stiprā reibumā, bet no pieciem tiks piedzīta transportlīdzekļa vērtība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas