Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Traktorists pļavā pamana guļošu vīrieti

Trešdien Rēzeknes novadā traktors uzbraucis kādam 42 gadus vecam vīrietim, kurš gulēja pļavā. Mediķi pēc notikuma konstatēja, ka vīrietis ir miris, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Trešdien, 25.jūlijā, Rēzeknes novadā, Silmalas pagastā, 1990.gadā dzimis vīrietis, vadot traktoru ar piekabi, pamanīja, ka pie aizmugurējā riteņa guļ vīrietis. Pēc sākotnējās informācijas, kad vadītājs piegājis pie cietušā, viņš bijis dzīvs un no palīdzības atteicies, taču pēc īsa brīža viņam palika slikti. Uz notikuma vietu atbraukušie mediķi konstatēja, ka vīrietis ir miris. Redzamo miesas bojājumu cietušajam konstatēts nebija.

Uzsākts kriminālprocess. Policija veic izmeklēšanu, notikuma apstākļu noskaidrošanu un cietušā bojāejas iemeslus. Precīzu vīrieša nāves iemeslu noteiks tiesu medicīniskās ekspertīzes slēdziens.

Savukārt kāda 29 gadus veca sieviete trešdien Madonas novada Barkavas pagastā, vadot automašīnu Škoda Octavia, nobrauca no ceļa Madona-Varakļāni braucamās daļas un ietriecās kokam. Negadījumā cieta 1962. gadā dzimusi pasažiere, kura tika nogādāta slimnīcā. Vadītājai un pārējiem pasažieriem slimnīcā konstatēti viegli ķermeņa nobrāzumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas