Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Ugunsgrēkos Augšdaugavas un Olaines novados gājuši bojā cilvēki

Vakar ugunsgrēkos Augšdaugavas un Olaines novados gājuši bojā kopumā divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar īsi pirms pusnakts VUGD saņēma izsaukumu uz Augšdaugavas novada Līksnas pagastu, kur ar atklātu liesmu dega vienstāva dzīvojamā māja 100 kvadrātmetru (m2) platībā, turklāt tai bija iebrucis jumts. Ugunsgrēkā gāja bojā cilvēks.

Savukārt ap plkst.16 tika saņemts izsaukums uz Olaini, kur dega vienstāvu pirts 55 m2 platībā. Dzēšanas darbu laikā ugunsdzēsēji atrada vienu bojāgājušo.

Ap plkst.17.30 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Balvu novada Vecumu pagastu, kur dega vienstāvu dzīvojamā māja 85 m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta divi cilvēki.

Šorīt pēc plkst.5 glābēji devās uz Bauskas novada Iecavas pagastu, kur ceļu satiksmes negadījuma rezultātā vieglā automašīna atradās grāvī un no tās bija noplūdusi degviela. Glābēji izcēla automašīnu no grāvja un grāvī uzstādīja absorbējošās bonas, lai novērstu degvielas tālāku pārvietošanos.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 37 izsaukumus: astoņus - uz ugunsgrēku dzēšanu, 24 - uz glābšanas darbiem, bet pieci izsaukumi bija maldinājumi. Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kuros dega dārza māja, divas vieglās automašīnas, sodrēji sešu ēku dūmvados un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas