Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Uz Vanšu tilta ceturtdien aizturēts kārtējais kāpējs

Ceturtdien, 4.oktobrī, kāds pārgalvis atkal centies uzkāpt Vanšu tilta vantīs, portālu Diena.lv informēja apsardzes uzņēmuma SIA Koblenz Drošība valdes priekšsēdētājs Raivis Terinks.

Ceturtdien, plkst. 11.30, apsardzes darbinieki, kuri apsargā vanšu konstrukcijas, ievēroja vīrieti, kurš šķērsoja tilta braucamo daļu un tuvojās sadalošajai joslai. Vīrietis paziņoja apsardzes darbiniekiem, ka vēlējies uzkāpt pa tilta vantīm un nolēkt. Apsardzes darbinieki vīrieti mutiski brīdināja netuvoties vantīm, un vīrietis apsardzes prasības arī izpildīja.

Par notikušo nekavējoties tika informēta Rīgas Pašvaldības policija. Apsardzes darbinieki sacīja, ka vīrietis pēc tam atgriezās uz tilta trotuāra, taču pēkšņi sāka mest pār tilta malu Daugavā savas personiskās mantas un sāka rāpties pāri tilta malai. Apsardzes darbinieki vīrieti aizturēja, un nodeva Rīgas Pašvaldības policijai.

Jāatzīmē, ka palīdzību sniedza arī kāda sieviete garāmgājēja, kura vīrieti aizkavēja, turot aiz drēbēm, brīdī, kad tas centās pārkāpt pāri tilta margām.

Jau ziņots, ka 26.augusta vakarā kāds vīrietis alkohola reibumā bija aizkļuvis līdz vanšu nožogojumam, bet tika aizturēts un nodots policijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas