Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valsts policija aicina liepājniekus būt vērīgiem un ziņot par aizdomīgām personām īpašumos

Valsts policijas amatpersonas Liepājā aicina iedzīvotājus būt vērīgiem, pārskatīt skaidras naudas un juvelierizstrādājumu glabāšanas vietas dzīvokļos, un pievērst uzmanību aizdomīgām personām īpašumos.

Vakar Valsts policijā Liepājā reģistrēts viens gadījums, kad sieviete, atgriežoties mājās, konstatējusi, ka zagļi, iekļūstot dzīvoklī, nozaguši dārglietas. Savukārt kāda dzīvokļa īpašnieks pārsteidzis zagļus – vīrietis dzirdējis, ka kāds pie durvīm klauvē un rausta dzīvokļa durvis, pēc kā no ārpuses atslēgtas durvis, taču, pamanot, ka dzīvokļa īpašnieks ir mājās, personas aizbēgušas. Aizdomīgās personas bijušas divas, tērpušās maskās, ar melniem džemperiem ar kapuci. Valsts policijā par notikuši ir uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana.

Saņemtā informācija liecina, ka zagļi izvēlas veikt iekļūšanu personu īpašumos dienas pirmajā pusē laikā, kad cilvēki lielākoties nav mājās. Īpašumos iekļūts, iespējams, pielāgojot atslēgas.

Likumsargi aicina dienas laikā pievērst uzmanību aizdomīgām personām kāpņutelpās, ziņojot par tām Valsts policijai, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas