Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Aizputē no ganībām pazudušas divas govis

Valsts policijā vērsusies kāda aizputniece, kurai no ganībām pazudušas divas govis, portālam Diena.lv pavēstīja likumsargi.

Piektdien Aizputē, Piestātnes ielas galā ap plkst,11.50 sieviete konstatēja, ka no ganībām pazudušas divas govis.

Naktī uz sestdienu, 24.maiju, Liepājā, Atmodas bulvārī, 1979.gadā dzimis vīrietis un vēl kāda pagaidām nenoskaidrota persona no kāpņu telpas mēģināja nozagt bērnu velosipēdu un bērnu ratiņus. Mantas atgūtas un atdotas īpašniekam. Arī Grobiņas pagastā no kāda neaizslēgta pagraba nozagts velosipēds.

Piektdienas vakarā pie kāda 1963.gadā dzimuša vīrieša atrsts zaļganas krāsas augu valsts maisījums, kas, iespējams, satur narkotiskās, psihotropās vielas.

Policija informē, ka mēģināts nozagt arī divas automašīnas – piektdien, 23.maijā, plkst. 7.00 Priekules novadā, Priekulē, Dzirnavu ielā,  iesniedzējs konstatēja, ka nozagta viņa automašīna Volkswagen Golf . Vēlāk automašīna tika atrasta ar sabojātu aizdedzes atslēgu. Uzsākts kriminālprocess. Savukārt naktī uz svētdienu Priekulē, Liepājas ielā, 1996. un 1995.gadā dzimuši jaunieši centās nozagt automašīnu GMC tracker, iekļūstot caur tās bagāžnieku. Personas aizturētas, par notikušo uzsākts kriminālprocess. 

Piektdien plkst.19.00 Liepājā, Vaiņodes ielā, 1999.gadā dzimušam jaunietim nepazīstams jaunietis nozaga mobilo telefonu. Ir divas pārbaudāmās personas. 

Savukārt svētdien plkst. 19.30 Grobiņas novada Medzes pagastā pie veikala pagaidām nenoskaidrotas personas nodarīja miesas bojājumus iesniedzējam, 1992.gadā dzimušam vīrietim, kā arī izsita veikala durvju stiklu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

No pirmdienas gaidāmi nokrišņi

No pirmdienas mākoņu daudzums palielināsies, pirmdien dienas laikā daudzviet uzlīs, liecina sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas