Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Alūksnes un Vidzemes augstienē izveidojies aptuveni pusmetru dziļš sniegs

Valsts lielākajā daļā zemi klāj 20 līdz 30 centimetrus bieza sniega sega.
Šorīt Alūksnes un Vidzemes augstieni sedz aptuveni pusmetru dziļš sniegs, bet tajā pašā laikā Liepājā sniega sega ir vien četru centimetru dziļumā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Dziļākais sniegs joprojām ir Alūksnē, kur sniegs sasniedzis 53 centimetru dziļumu. Kopš vakardienas tur sniegs pieaudzis vien par vienu centimetru. Par četriem centimetriem kopš vakardienas sniega sega pieaugusi Zosēnos un Daugavpilī - tur šorīt attiecīgi ir 46 centimetrus un 26 centimetrus dziļa sniega sega.

Par pieciem centimetriem dziļāka sniega sega kopš vakardienas ir Skrīveros un tur šorīt zemi klāj 28 centimetrus dziļa sniega sega, bet Priekuļos sniegs pieaudzis par trīs centimetriem, sasniedzot 30 centimetru dziļu sniega segu.

Saldū sniega sega šorīt ir 24 centimetru dziļumā, Bauskā - 22 centimetru, Stendē un Kolkā - 20 centimetru dziļumā, Rīgā - 19 centimetru, Dobelē - 13 centimetru, Ventspilī - 11 centimetru, Rucavā - sešu centimetru, bet Liepājā četru centimetru dziļumā.

Kā prognozē sinoptiķi, šodien pa laikam snigs un nedaudz putinās. Dienā būs mēreni stiprs ziemeļaustrumu vējš, kas piekrastē pūtīs brāzmās 15 līdz 18 metrus sekundē, bet gaisa temperatūra būs 0, mīnus 5 grādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas