Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Beverīnas novadā avārijā cietis zīdainis un vēl divi cilvēki

Trešdien Beverīnas novadā pēc divu automašīnu sadursmes cieta trīs cilvēki, starp tiem arī zīdainis.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka plkst.12.50 autoceļa Valmiera-Rauna 8.kilometrā 1957.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Ford Probe, veica traktora apdzīšanas manevru, iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar automašīnu Audi A8, kuru vadīja 1981.gadā dzimis vīrietis.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta un mediķi sniedza palīdzību automašīnas Audi vadītājam un pasažieriem, 1986.gadā dzimušai sievietei un 2011.gadā dzimušai meitenītei.

Savukārt Liepājā plkst.11 Brīvības ielā 1986.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu Škoda Roomster, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, netika galā ar automašīnas vadību un ietriecās ceļa labās puses nožogojumā. Avārijā cieta automašīnas vadītāja, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 17 avārijas, kurās cietis viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 21 transportlīdzekļu vadītāju, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu, 12 no tiem bija autovadītāji, deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti deviņi transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas