Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Daudzviet valstī snieg, valsts austrumos nakts gaitā kļuvis nedaudz siltāks

Otrdienas rītā Latvijas lielākajā daļā palaikam nedaudz līdz mēreni snieg, debesis ir pārsvarā apmākušās, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācija.
Gaisa temperatūra ir -5..-9 grādi, Kurzemes piekrastē vietām -3..-4 grādi. Zemākā gaisa temperatūra tika reģistrēta vēlā pirmdienas vakarā valsts austrumos, kur termometra stabiņš vietām noslīdēja zem -11 grādiem, tostarp Alūksnē tika reģistrēti -11,6 grādi. Latgalē nakts gaitā kļuvis par 3-4 grādiem siltāks.

Otrdienas rītā pūš lēns līdz mērens vējš no austrumu puses.

Rīgā apmācies laiks, snigšana no dienvidiem mitējas. Austrumu, ziemeļaustrumu vējš pūš ar ātrumu līdz pieciem metriem sekundē, gaisa temperatūra -7..-8 grādi. Galvaspilsētas centrā reģistrētie -7 grādi ir līdz šim zemākā gaisa temperatūra šajā ziemā, bet lidostā "Rīga" un citviet piepilsētā aukstākais bija 17.janvāra rīts, kad bija desmit grādu sals.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +0,5 grādiem Ventspilī līdz -7,3 grādiem Alūksnē, un dienas gaitā visā valstī kļuva vēsāks.

Gaisa temperatūra Eiropas galējos austrumos - Krievijā - otrdienas rītā vietām pazeminājusies līdz -33 grādiem, bet vienuviet Zviedrijas ziemeļos plkst.5 reģistrēti -34,4 grādi, vienlaicīgi Stokholmā ir tikai -2 grādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas