Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Daugavpilī pēc vētras applūdušas ielas un sagāzti koki

Vakar vakarā Daugavpilī piedzīvotās vētras rezultātā vairākās vietās pilsētā sagāzti koki, applūdušas ielas un nodarīts cits kaitējums, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pilsētas komunālie dienesti strādā pastiprinātā režīmā, lai pēc iespējas ātrāk apzinātu un likvidētu visas negaisa sekas.

Komunālās saimniecības pārvalde informē, ka uz šo brīdi saņemta informācija par 18 tās pārziņā esošajā teritorijā sagāztajiem kokiem. Dienests visu nakti strādāja avārijas režīmā, lai operatīvi atbrīvotu no kokiem un zariem ceļu braucamās daļas un ietves.

Pateicoties savlaicīgai reakcijai, sabiedriskā transporta kustība pilsētā netika traucēta, lai gan Vienības laukuma tuvumā viens no kokiem bija sagāzies uz tramvaja sliedēm. Tiklīdz tiks nodrošināta netraucēta transporta un gājēju kustība, dienests novāks kokus, kuri netraucē satiksmei, informēja pašvaldībā.

Vairākas ielas nokrišņu lielā daudzuma dēļ tika appludinātas, daudzviet radušies arī izskalojumi, kas var būt bīstami autotransporta kustībai. Tie ir norobežoti, taču autovadītājus aicina būt uzmanīgiem un ziņot, ja tiek pamanīti iepriekš nekonstatētie ceļa seguma bojājumi.

Arī daudzdzīvokļu mājās, to pagalmos un piegulošajās teritorijās tiek likvidētas vētras sekas. SIA "DDzKSU" norāda, ka saņemts daudz ziņojumu par applūdušajiem augšējiem stāviem, pagalmos sagāzti koki un bojātas apgaismojuma sistēmas. Sētnieki apseko viņu pārziņā esošās teritorijas un informē DDzKSU par konstatētiem bojājumiem, savukārt iedzīvotājus nepieciešamības gadījumā aicina vērsties Avārijas dienestā, savā Namu apsaimniekošanas iecirknī vai arī DDzKSU abonentu daļā.

Situācijā, ja tiek apdraudēta cilvēku drošība vai dzīvība, nekavējoties jāzvana pa tālruni 112.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas