Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Dienas laikā bērnu vasaras nometnēm saziedo 19 000 latu

Sestdien, 16.martā, labdarības projekta Nepaej garām! koncertā vasaras nometņu rīkošanai bērniem ar īpašām vajadzībām iedzīvotāji saziedojuši vairāk nekā 19 000 latu,  informēja akcijas rīkotāji.

Latvijas Televīzijas (LTV) un Latvijas Bērnu fonda (LBF) organizētā akcija turpināsies līdz pat Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai 1.jūnijā, aicinot atbalstīt 12 nometņu organizēšanu 300 bērniem ar īpašām vajadzībām. Projekta veidotāji lūdz atsaukties ne tikai privātos ziedotājus un uzņēmējus, kas vēlētos finansiāli palīdzēt padarīt bērnu vasaru krāsaināku, bet arī ikvienu, kuram ir idejas un iespējas iepriecināt mazos nometņu dalībniekus klātienē.

Šobrīd turpina darboties akcijas Nepaej garām! ziedojumu tālrunis - 90006484, uz kuru piezvanot, iespējams ziedot 1 latu. Kopš 2009. gada, kad LTV un LBF uzsāka sadarbību, vasaras nometņu rīkošanai savāktā ziedojumu kopsumma pārsniedz 100 000latus. Kopumā, zvanot uz akcijas tālruni gan pavasara, gan Ziemassvētku akcijās, sabiedrība bērniem ar īpašām vajadzībām, audžuģimenēm un no vardarbības cietušo bērnu rehabilitācijas centriem saziedojusi gandrīz 300 000 latu.

Atpūtas un rehabilitācijas nometnēs bērni ar īpašām vajadzībām mācās dzīvot pēc iespējas patstāvīgāk - atbilstoši savām individuālajām spējām veido saikni ar vienaudžiem un atklāj vēl nebijušas prasmes. Nometnes sniedz iespēju visdažādāko talantu un radošo iemaņu izkopšanai, kā arī draudzību nostiprināšanai un integrācijai sabiedrībā. Vienas nometnes izmaksas varētu būt no 5000 līdz 6000 latiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas