Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Kravecs varētu uzkopt kapsētas

Bijušais Jelgavas slimnīcas ārsts Vladimirs Kravecs, kurš pieķerts, pieņemot kukuli no pacienta, sodu varētu izciest, kopjot pilsētas ielas vai kapus.Valsts probācijas dienesta Jelgavas teritoriālās struktūrvienības vadītājs Juris Sokolovs informē, ka V.Kravecs saskaņā ar likuma prasībām jau ieradies dienestā un reģistrējies soda izciešanai.

Dienesta darbinieki izvērtē darba piedāvājumus un nozīmēs viņam atbilstošāko. Līdz šim pret V.Kravecu nav nekādu pretenziju vai aizrādījumu par soda izpildes prasību neievērošanu.«Jelgavas struktūrvienībai ir noslēgti sadarbības līgumi ar vietējām pašvaldībām, valsts un nevalstiskajām organizācijām. Lielākoties piespiedu darbus izpilda, kopjot ielas un kapus vai arī veicot nelielus remontus iestādēs,» skaidro J.Sokolovs. Viņš arī informē, ka sods jāizpilda ne vēlāk kā divu gadu laikā, notiesātajam jāstrādā ne mazāk kā 12 stundu nedēļā.Jau ziņots, ka jūlijā Jelgavas prokuratūra izbeigusi kriminālprocesu pret V.Kravecu, kā sodu piemērojot 140 darba stundu.

Top komentāri

daunitis
d
Atraduši grēkāzi! Pazīstu minēto doktoru. Normāls cilvēks. Vienkārši nolēmuši pakārt un izbāzt publikai par prieku. Mūsu tautelei patīk publiskas eksekūcijas.
Dhago
D
Pilnīgi stulbi ir izmantot dakteri kapu kopšanai. Saprotams, ka tur varētu būt arī daži viņa klienti, bet tomēr tiešām varētu pec profesijas, kaut Jelgavas patversme uztaisīt vispārējo apskati iemītniekiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas