Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Kuldīgas novadā lielākie sniega sanesumi ir Vārmes apkārtnē

Kuldīgas novadā lielākie sniega sanesumi pašlaik ir Vārmes apkārtnē, aģentūru LETA informēja pašvaldības mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ilze Meirupska-Eglīte.

Viņa informē, ka pēc vakardienas puteņošanas šodien Kuldīgas novadā norit aktīvi sniega tīrīšanas darbi - uz pašvaldībai piederošajiem ceļiem un ielām tie sākti uzreiz pēc puteņa mitēšanās.

Kuldīgā "Kuldīgas komunālo pakalpojumu" Ziemas dienests jau no agra rīta veic pilsētas ielu tīrīšanu no sniega un apstrādi ar pretslīdes materiālu, iedzīvotāju sūdzības par ceļu stāvokli pilsētā nav saņemtas.

Pagastos un Skrundā norit sniega tīrīšanas darbi - pašvaldība turpina tīrīt A un B klases ceļus, laukumus un laukumus pie daudzdzīvokļu mājām. Saņemti trīs iedzīvotāju zvani, uz kuriem reaģēts un situācija tiek risināta. Lielāks sniega daudzums pašlaik ir Vārmes pusē, kur izveidojušies sniega sanesumi, taču tīrīšanas darbi rit uz priekšu un līdz vakaram tiks pabeigti, sola pašvaldības pārstāve.

Kā vēstīts, ceturtdienas rītā sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu visā Latvijā, bet Talsu un Saldus apkārtnēs braukšanas apstākļi ir īpaši kritiski, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

"Talsu un Saldus apkārtnēs vēja un sniega dēļ braukšanas apstākļi ir kritiski, tāpēc aicinām iespēju robežās atlikt nebūtiskus braucienus un patlaban tur ceļā nedoties," aicina ceļu uzturētāji.

Īpaši apgrūtināti braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir visā Pierīgā, Kuldīgas, Talsu, Aizputes, Tukuma, Ogres, Limbažu, Cēsu, Valmieras, Alūksnes, Gulbenes, Ludzas, Rēzeknes, Preiļu un Krāslavas apkārtnēs.

Visā pārējā Latvijas teritorijā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas