Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Latgalē vīrieti aplej ar degšķidrumu

Latgalē vīrietis, iespējams, apliets ar degšķidrumu un guvis smagus apdegumus, bet desmitgadīgs puika saindējies ar tvana gāzi.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša portālu Diena.lv informēja, ka Latgalē 58 gadus vecs vīrietis guvis muguras un plecu apdegumus. Kā ziņots mediķiem, vīrietis, iespējams, cietis no tā, ka jaunieši viņu aplējuši ar degšķidrumu. Cietušais ar smagiem apdegumiem nogādāts slimnīcā Rīgā.

Savukārt smaga darba trauma bijusi kādam 32 gadus vecam vīrietim, kurš strādājot uz jumta, paslīdējis un kritis. Vīrietis guvis mugurkaula un galvas traumas, tādēļ nogādāts slimnīcā.

Latgalē cietis arī 10 gadus vecs puika - tēvs ar dēlu bijuši tēva darbavietā, kurā kurināta krāsns. Zēns ar dūmiem saindējies, viņam palicis slikti un sākusies vemšana. Cietušais puika nogādāts slimnīcā. 

Turpretī Rīgā 60 gadus vecam vīrietim, kurš ilgu laiku gulējis uz ielas, konstatēta ķermeņa atdzišana, viņš nogādāts slimnīcā. Kurzemē 42 gadus vecs vīrietis vairākas dienas lietojis alkoholu, pēcāk arī dzērienus sajaucis. Vīrietis nogādāts slimnīcā ar saindēšanos.

Kopumā pagājušajā diennaktī mediķiem bijuši 1150 izsaukumi, no tiem 200 saistīts ar traumām. Taču kopumā mediķiem diennakts pagājusi salīdzinoši mierīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas