Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Liepājā noziedznieks izlec pa trešā stāva logu

Trešdien, 23.oktobrī, Liepājā kāds vīrietis, bēgot no policijas, izlēcis pa trešā stāva logu, bet likumsargiem viņu tomēr izdevies notvert, portālam Diena.lv pavēstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga.

Trešdien ap plkst.16.00 Liepājā, Grīzupes ielā, kādā daudzstāvu nama kāpņu telpā, 1974.gadā dzimis vīrietis izrāva no rokām somu kādai sirmgalvei. Pēc tam šis pats vīrietis, iekļuvis kāda cita Grīzupes ielas nama dzīvoklī, kur nodarīja miesas bojājumus diviem cilvēkiem – kādai cienījama vecuma sievietei un vīrietim. 

Šteinberga informē, ka pateicoties līdzcilvēku atsaucībai un policijas darbinieku operatīvajai rīcībai, šis vīrietis ir aizturēts. Bēgot no policijas, viņš pamanījās izlēkt pa trešā stāva logu, negūstot savainojumus. Pēc nogādāšanas policijā radušās aizdomas, ka viņš, iespējams, atrodas narkotisko vielu reibumā. Vīrietis nogādāts slimnīcā ekspertīzes veikšanai. Par notikušo policijā uzsākts kriminālprocess. 

Naktī uz ceturtdienu, plkst.02:40 Liepājā aizturēts arī dzērājšoferis 2,5 promiļu reibumā – 1993.gadā dzimis vīrietis vadījis Honda Accord Liepājā pa Lielo ielu virzienā no Kungu ielas uz Katoļu ielas pusi.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas