Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Lietus atkal appludina Zemgales Olimpisko centru

Sestdien negaiss un lietus pamatīgi pamērcējis ne tikai Zemgales Olimpiskā centra (ZOC) stadionu, bet arī iekštelpas, kur ūdeni nācies ar slotām šķūrēt laukā pa durvīm, portālam zz.lv stāstījuši aculiecinieki. Šis nav pirmais gadījums, kad lietavu dēļ applūst ZOC telpas. Vadība sola jau tuvākajās dienās situāciju labot, vēsta zz.lv.

Bruņojušies slotām, spaiņiem un lupatām, sestdien pēc negaisa ZOC personāls no postažas glāba konferenču zāli. Centra valdes loceklis Armands Ozollapa notikušajā nesaskata lielas problēmas un atzīst, ka tāds lietusūdeņu daudzums katru dienu netiekot piedzīvots un pludojis ne tikai ZOC, bet visa Jelgava. "Diemžēl pats klāt nebiju, jo atrados atvaļinājumā, bet pirmdienas rītā, apstaigājot centra telpas, pārliecinājos, ka viss kārtībā – lietus skādi nav nodarījis," klāsta A.Ozollapa.

Viņš skaidro, ka ūdens telpās iekļuvis nepietiekami labi nospriegoto iekārtu dēļ. "Ūdens daudzums bija tik liels, ka aizvades sistēmas nespēja visu uzņemt, tāpēc tam kaut kur bija jāpaliek. Tas ir kā korķis, kas pietiekami labi nav nospriegots un ūdens sūcas garām. Šīs vājākās vietas esam apzinājuši un tuvākajā laikā problēmas tiks novērstas," sola A.Ozollapa.

ZOC vadītājs norāda, ka lielāka ķibele bijusi ar jumtu, kas tecējis. Būvniekiem – SIA Latvijas energoceltnieks (būvkompānija LEC), rakstīta vēstule, gatavoti dokumenti un garantijas termiņā jumts salabots. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas