Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pie Ogres robežas veidos golfa laukumu 180 hektāru platībā

Aiz bijušās Ogres meža tehnikuma ēkas apmēram 200 hektāru platībā plānots ierīkot rekreācijas zonu, tostarp golfa laukumu 180 hektāru platībā, tenisa kortus, tramplīnu ziemas sportam un citas sporta atpūtas vietas, vēstī portāls ogresfakti.lv

Ideja par golfa laukuma izveidi gan dzimusi Ogrē, taču tās īstenošanai izvēlēta Ikšķiles novada teritorija, tādēļ trešdien lūgts Ikšķiles pašvaldības deputātu atbalsts. Ogres novada domes priekšsēdētājs Edvīns Bartkevičs portālam stāsta, ka laukumam iecerēto vietu apmeklējuši vieni no vadošajiem somu speciālistiem, kas, kopā ar Rīgas mežu pārstāvjiem apsekojot teritoriju, atzinuši to par ideālu un perfektu kompleksas sporta atpūtas vietas ierīkošanai. 

Lai pārliecinātu kaimiņu novada kolēģus veikt nepieciešamās izmaiņas Ikšķiles novada teritorijas plānojumā, E.Bartkevičs norādīja, ka golfa laukuma izveide sekmē arī īpašas tūrisma nozares – golfa tūrisma – attīstību. Golfa laukums radīs arī papildus darba vietas, turklāt labi apmaksātas, jo būs nepieciešami gan golfa spēles instruktori, gan darbinieki golfa laukuma un tā aprīkojuma uzturēšanai, apmeklētāju ēdināšanai un citiem pakalpojumiem, norāda Ogres novada domes priekšsēdētājs.

Ikšķiles novada domes tautsaimniecības komitejas deputāti ieceri trešdien atbalstīja, bet galīgo lēmumu plāno pieņemt nākamnedēļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas