Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Siguldas novada iedzīvotāji oktobra beigās bez maksas varēs atbrīvoties no nolietotajām riepām

Siguldas novada iedzīvotāji no 21.oktobra līdz 31.oktobrim varēs bez maksas atbrīvoties no nolietotajām transportlīdzekļu riepām akcijā "Nomet riepu atbildīgi", liecina Siguldas atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma SIA "Jumis" mājaslapā publiskotā informācija.

Akcijas laikā Siguldas novada iedzīvotāji, uzrādot Siguldas ID karti, bez maksas varēs nodot neierobežotu skaitu vieglo automašīnu riepu bez diskiem, kā arī neierobežotu skaitu velosipēdu un motociklu riepas.

Vienlaikus, ja riepu skaits pārsniedz desmit vienību, to nodošana iepriekš ir jāsaskaņo ar klientu apkalpošanas centru, teikts uzņēmuma mājaslapā.

Akcijas laikā gan netiks pieņemtas traktoru un smago automašīnu riepas.

Riepas varēs nodot atkritumu šķirošanas laukumā "Zemdegas" tā darba laikā otrdienās no plkst.12 līdz 17, trešdienās no plkst.15 līdz 19, ceturtdienās no plkst.10 līdz 17 un sestdienās no plkst.10 līdz 14.

Uzņēmumā atgādina, ka nolietotās auto riepas ir videi kaitīgie atkritumi un to novietošana neatļautās vietās ir sodāma rīcība, kā arī ir bīstama, jo var radīt ugunsdrošības un vides piesārņojuma riskus.

Kompānija "Jumis" reģistrēta 1991.gada decembrī, un tās pamatkapitāls ir 56 914 eiro. Kompānija pieder Siguldas novada pašvaldībai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas