Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Slapja sniega un apledojuma dēļ apgrūtināta braukšana Vidzemē un Latgalē

Slapja sniega un apledojuma dēļ apgrūtināta braukšana pa valsts un reģionālajiem autoceļiem vietām Vidzemē un Latgalē, liecina ceļu uzturētāju _Latvijas valsts ceļi _informācija.

Vidzemē vietām uz autoceļiem ir slapjš sniegs, tādējādi veidojoties apledojumam, kas kalpo par iemeslu apgrūtinātai braukšanai uz autoceļiem Raunas pagrieziens - Smiltenes pagrieziens, Smiltenes pagrieziens - Vireši, Vireši - Alūksnes pagrieziens un Alūksnes pagrieziens - Veclaicene.

Savukārt virzienā uz Latgali apgrūtināta braukšana ir uz autoceļiem Rīga - Daugavpils - Krāslava - Baltkrievijas robeža (Paternieki), Jēkabpils - Rēzekne - Ludza - Krievijas robeža (Terehova), Krievijas robeža (Grebņeva) - Rēzekne - Daugavpils - Lietuvas robeža (Medumi), Daugavpils un Rēzeknes apvedceļi.

Pa reģionālas nozīmes ceļiem trešdien no rīta apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Alūksnes, Balvu, Bauskas, Cēsu, Daugavpils, Dobeles, Gulbenes, Jēkabpils, Krāslavas, Ludzas, Madonas, Rēzeknes, Saldus, Valkas un Ventspils apkārtnēs.

Kā norāda ceļu uzturētāji, sasalstot uz brauktuves esošajam mitrumam, kad gaisa temperatūra svārstās ap nulle grādiem, var veidoties apledojums jeb tā saucamais "melnais ledus", kuru ir īpaši grūti pamanīt. Šādos apstākļos paaugstinātas apledošanas riska vietas ir tilti un ceļu pārvadi, kā arī ceļu posmi ūdenstilpju un mežu tuvumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas