Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ziemas prieku baudītāji aktīvi izmanto slēpošanas trašu piedāvātās iespējas

Šajā nedēļas nogalē interesentu pieplūdums Latvijas slēpošanas trasēs ir liels un jārēķinās, ka pie pacēlējiem varētu būt nelielas rindas, bet vakarpusē varētu pietrūkt slēpošanas inventārs, liecina biznesa portāla Nozare.lv veiktā slēpošanas trašu aptauja.

Slēpošanas trases Riekstukalns pārstāvis Ervīns Kišuro atzina, ka cilvēku pieplūdums ir liels, un ar gandarījumu piebilda, ka "skaits ir tāds, uz kādu cerējām". Viņš norādīja, ka pie pacēlājiem veidojas nelielas rindas, taču tas brīvdienās esot normāli.

Kišuro stāstīja, ka pagājušajā ziemas sezonā licies - kalnu slēpošanas popularitāte nedaudz samazinās, savukārt šogad varot apgalvot, ka popularitāte ir atgriezusies un sācies jauns slēpošanas bums.

Arī darba dienās cilvēki braucot slēpot un dažas dienas, kad sabrauc skolēnu grupas, esot bijis jārēķinās ar nelielām rindām.

Atpūtas kompleksa Milzkalns pārstāvis Viesturs Ošenieks skaidroja, ka interesentu pieplūdums esot kā brīvdienās, tā arī darba dienās. "Uzskatu, ka apmeklētība ir laba," sacīja uzņēmējs.

Viņš norādīja, ka brīvdienās rindas uz kalna neveidojoties, jo patlaban darbojas visi seši pacēlāji. Ošenieks gan uzsvēra, ka īsti par šīs ziemas rezultātiem nevar runāt, jo kalns ir atvērts tikai divas nedēļas.

Slēpošanas bāzes Gaiziņš pārstāvis Juris Stradiņš skaidroja, ka šajā nedēļas nogalē interesentu pieplūdums ir liels. Vienlaikus viņš norādīja, ka pagājušas nedēļas nogalē interesentu pieplūdums bijis vēl lielāks, jo tad vēl Latvijā savas trases nebija vēruši vaļā liela daļa trašu īpašnieku. Arī šajās brīvdienās slēpošanas inventārs visiem nav pieticis, īpaši vakara pusē.

Arī darba dienās Gaiziņā slēpot gribētāju netrūkstot. Tie, kas vēloties mazliet mierīgākus apstākļus, izmantojot slēpošanas bāzes sniegtos naktsmāju pakalpojumus un ierodoties svētdienas vakarā, bet piektdien no rīta dodoties prom.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas